friiiday

Hellluu!!

Hann in blogga något igår och idag har det bara gått i ett typ. Hade körlektion igår så fick åka till lysekil. Ska boka halkbana och riskettan nästa vecka, det böörjar närma sig nu på riktigt asså vilket känns grymt bra! Vi får ju hoppas att det kommer gå bra sen med men körkort i april får jag iaf hålla tummarna för.
Sen var jag med en kompis igår kväll som sov här och idag har det bara varit massa plugg så har inte haft tid för bloggen. Har fysikprov nu efter lovet som kommer gå jättebra(eller inte..) så jag måste verkligen plugga men det är ofta andra saker som lockar mer än läxorna..
Jaja nu blire glass och på spåret med mamma,
puss♥

Du säger du älskar mig


gryyyyym låt!! den har gått på repeat hela kvällen

Det blev ju väldigt mkt bloggat idag. Jag har knarkat halstabletter, druckit te, sett på film och sooovit. Finns typ inget bättre än att sova. Dock segt att jag typ sov idag för att jag inte mår bra menmen. Hoppas jag mår bättre imorgon!
nu ska jag nog gå och lägga mig och se på lite One Tree Hill, nattiii♥

halvsjuk

Hejsan alla glada!
Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt lite sådär. Vaknade upp i stan hos Ana men jag hoppade på bussen som går hem till mig.(går typ en om dagen ut i skogen så ah..) Har fått så ont i halsen under natten. Bläää, man ska alltid bli sjuk under lovet asså.
Idag ska jag bara vara hemma iaf. Vila och plugga lite körkortsteori tror jag. Ska gå och hämta några halstabletter nu och lägga mig en stund. Vi hörs senare!

Max 18 år!

sexigt... hahah
vi läste ju världens bästa rim till max ena present;)
"Hur liv blir till kan du nu studera
Lär dig först, sen praktisera
Till några behövs en vältränad kropp
Till andra är allt som krävs din snopp
Plugga nu ej på bibliotek
Denna är till för kärlekens lek
Tradition som kommer från kryddstarka Indien
Lär dig hur du bäst ska stoppa in den"


Alla höll på o döö av skratt när de fatta vad det var för present, så kan det bli när man fyllar 18 haha!
Tack för en goo kväll allihopa ♥

-

Nu ska jag snart gå till bussen. typ 5 minusgrader, blåser och snöar lite. Blir inte så taggad på 20-30 minuters promenad till bussen då. Vissa dagar suger det att bo ute i skogen, och idag är en sån dag!

Ska som sagt till stan för att umgås med mina bästa vänner!
PUSS

one tree hill

Helllo!

Nu är jag hemma efter en goo kväll i Kungshamn igår. Min klasskompis som fyllt 18 bjöd hem några på typ middag igår. Så det var en lugn kväll med god mat och sällskapsspel, verkligen jätteskönt. Sen sov vi tjejer kvar hos Max så jag kom hem för en stund sen. Kollar ett avsnitt One Tree Hill nu innan det blir till att fixa sig. Ska till stan och äta thaimat med Ewe & Ana. Nästan en tradition vi har på loven haha, mysigt iaf!
Bilder från gårkvällen kommer upp senare som tidsinställtinlägg!
Vi hörs senare, PUSS

måndag

Godförmiddag! 

Sitter här nu och har precis ätit lite lunch. Har fastnat framför Top Model nu också så ska sitta här o smälta maten lite. Ska snart gå till bussen och åka till torp för att möta upp några kompisar. Vi ska köpa present till vår klasskompis som vi ska på middag till sen ikväll:) Så jag kommer nog inte ha tillgång till dator med idag men imorgon ska ni få massa bilder för jag tar självklart med mig kameran ikväll!
Ha en superbra måndag, för det ska jag ha!
PUSS
söta cambilder utan smink är allt jag kan bjuda på idag tyvärr!

maskeradfest!

hahhaha♥
detta var några bilder från i fredagskväll. jag knäppte nästan 200 kort med kameran så har mångamånga fler.
som jag skrev tidigare så var det en superkväll med riktigt goa människor. jätteroligt att så många klädde ut sig också, för det trodde vi inte innan. det blir roligt ibland med tema-fester och inte bara vanligt.
vi hade micke också då som hjälpte oss med ljud&ljus vilket var toppen!

so berry

Hejhej!
Nu har jag typ städat hela dagen. Rensade garderoben samtidigt som jag la in alla kläder, så nu har jag en stor påse som min kusin ska få och ganska mkt som jag har slängt. Så nu är det ordning och reda igen vilket är skönt. Har skjutit upp på städningen av garderoben ett tag men sa att på lovet ska jag fixa det, och nu är det gjort!

Sen nu på eftermiddagen har min syster m familj varit här och jag fick en beställning av chokladmuffins så det slängde jag ihop förut också. Har varit riktigt effektiv idag, känns göttt :D

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med mammsen. Se på film sen tror jag, kanske wallander? Det brukar väl vara det på söndagar på 4an?! Har sett alla redan men det kan vara roligt o se dom igen ibland.
PUSS
lite egopics får man faktiskt ha ibland. min syster o dom fråga dock om jag klätt ut mig till häxa när jag kom ner med läppstift o hatt haha.. hatten(som man inte ser på bra på denna bilden men..) är ifrån monki och färgen på läpparna är läppstiftet "so berry" från max factor

Sunny Sunday

Hejsan!
Idag är det mitt första "riktiga" inlägg i den här bloggen! Känns lite konstigt att blogga. Det var ett tag sen nu. Jag har bloggat i flera år nu på olika bloggadresser. Det har alltid runnit ut ur sanden efter ibland ett år, ett halvår osv.
Så nu när jag skulle starta en ny blogg ville jag inte ha något bloggnamn med "Amanda" i för det blir så vanligt tkr jag. Så jag googlade lite på mitt namn på olika språk och det slutade med att det blev alviska. För Melime betyder Amanda på alviska. Så om ni nu undrar varför melime, så är det därför!
Påtal om något helt annat nu då så har jag har sportlov! Eller nej februarilov tycker jag låter bättre för man ska faktiskt inte tvingas sporta på det här lovet haha. Iaf så är det lov och solen skiner in genom fönstret. Lite senare ska jag ta med kameran ut en sväng men först ska jag städa... Min garderob är mer horisontal på golvet än i garderoben för tillfället så jag måste verkligen städa. Ska nog sätta igång nu, ska bara sätta på lite städmusik så kommer det gå mkt lättare;)
Vi hörs sen,
Pusss
en bild från i fredags. vi "firade" lovet med maskeradparty som jag, ewe, ana och emil höll i. alla som var där hade jätteroligt sa dom och det hade vi också så det blev riktigt lyckat! lägger nog upp fler bilder senare

Lär känna mig


Namn:
Amanda Karlsson
Född: 1993-04-06
Hemort: Brastad (Lysekil)
Skola: Teknikprogrammet på Gullmarsgymnasiet i Lysekil
Intressen: Fotografi, familj & vänner, musik och stil
Började blogga: I januari 2008 startade jag min första blogg men den höll bara i några månader. Sen så började jag våren 2009 igen och sen startade jag en ny blogg i december 2009 som jag haft under hela 2010 lite från och till. Nu kör jag på den här bloggadressen ist!
Spotify: [Lyssna på min lista här]!

Ja, Amanda heter jag alltså och är 17 år gammal(snaaart 18!!). Född och bor i Brastad som ligger en liten bit ifrån Lysekil där jag spenderar nästan all min tid genom att gå i skola och umgås med kompisar.
Jag umgås även mycket med min familj vilket är väldigt viktigt för mig. I februari 2010 så gick min pappa bort och det gör att jag vill vara så mycket som möjligt med dom som betyder allra mest! Man vet aldrig när man förlorar någon, så ta vara på den tiden ni har med era nära o kära! ♥

Ett nyfunnet intresse för mig är fotografi. Jag bara älskar’t och med min relativt nya kamera, Canon EOS 500D, så tar jag mycket kort och skapar många minnen som jag kommer att kunna spara hela mitt liv. Jag är ju relativt ny inom foto då som sagt så förvänta er inga superbilder men jag lär mig väl men det kommer krävas tid och mycket träning!

Min blogg då..
Jag skriver inte för att bli stor och känd eller för att få många kommentarer m.m. Jag skriver när jag känner för det och för att jag tycker att det är roligt. Sen är det jätteroligt när man får kommentarer, det blir lixom som en liten extra kick och jag får ännu mera lust att skriva och dela med mig av mitt liv till er som läser. Så jättetack till er som läser och kommenterar, ni gör min blogg roligare o roligare ! ♥

Det var lite om mig.
Hoppas ni gillar min blogg och fortsätter att kika in här med jämna mellanrum!
Ha det bäst! ♥

RSS 2.0